antypoślizgowe schody kamienne
antypoślizgowe schody kamienne i taśmy antypoślizgowe

Nowoczesna architektura : 303 East 33rd Street, zielony projekt autorstwa Perkins Eastman + Studio V Architecture

Posted in Uncategorized  by admin
July 10th, 2018

Nowojorscy architekci Perkins Eastman przysłali nam swój nowy projekt, 303 East 33rd Street, pierwszy zielony projekt w dzielnicy Murray Hill na Manhattanie.
Jest to 12-piętrowy budynek o powierzchni 165,00 sf.
Pracowali na zewnątrz, podczas gdy Studio V Architecture pracowało nad projektem wnętrza.
Pracowali również z Archipelagiem nad krajobrazem ogrodu na dachu.
Dzięki uprzejmości Perkins Eastman Więcej zdjęć i propozycji architekta, po przerwie.
Opracowany przez Toll Brothers, Inc.
i The Kibel Companies; 303 East 33rd Street to pierwsza zielona inwestycja w dzielnicy Murray Hill na Manhattanie.
Zaprojektowany przez najwyżej ocenianą zieloną architekturę i firmę projektową Perkins Eastman, rozwój LEED Certified jest świeżą interpretacją kompleksów mieszkaniowych w pełni i na pół bloku zbudowanych w ubiegłym wieku i odzwierciedla mieszankę różnorodności architektonicznej w okolicy303 na wschód.
Ulica przynosi nowoczesną lokalną atmosferę i podnosi świadomość zrównoważonego wzornictwa i inteligentnego życia.
165,000 sf, 12-piętrowy rozwój jest zdefiniowany jako szereg pojedynczych budynków dołączonych do ulicy na przemian wysokości.
Wysoce energooszczędna koperta – przewyższające wymagania cieplne nowojorskich bloków z cegieł, tarasów, balkonów i dużych przestrzeni z pęknięciami szkła, powtarzających się architektonicznie, podnoszących koncepcję zespołu budynków, a nie jednego obiektu.
budynku składa się ze 128 mieszkań typu studio, jedno-, dwu- i trzypokojowych w różnych układach, a także trzypokojowy, czteroosobowy apartamentowy penthouse.
Dodatkowe udogodnienia obejmują w pełni wyposażone centrum fitness, salon multimedialny ze stołem bilardowym, pokój zabaw dla dzieci oraz pełen zakres usług konsjerża.
Dzięki zastosowaniu szybko odnawialnych materiałów i wykończeń o niskiej zawartości lotnych związków organicznych Studio V Architecture stworzyło nowoczesną przestrzeń wewnętrzną, która przyciąga mieszkańców do udziału w bardziej zrównoważonym stylu życia.
Każda jednostka wyposażona jest w podliczniki elektryczne pozwalające najemcom monitorować ich zużycie elektryczne i zarządzać ich osobistym zużyciem.
Aby zniechęcić do korzystania z samochodów, projekt wyraźnie pominął garaż od projektu i zamiast tego zdecydował się na zaoferowanie zniżek parkingowych w sąsiednim ośrodku dla pojazdów hybrydowych.
Stylowy dach o łącznej powierzchni 1.700 sf, wykorzystuje charakterystyczne cechy widoki miejskie.
Konstrukcja dachu ogranicza wykorzystanie wody pitnej do zagospodarowania terenu, zatrudniając różnorodne rodzime, odporne na suszę rośliny, aby stworzyć oazę zewnętrzną dla mieszkańców.
[podobne: schody granitowe, schody drewniane łódź, taśmy strapping ]

Tags: , ,

Comments are closed.

Powiązane tematy z artykułem: schody drewniane łódź schody granitowe taśmy strapping